NA TERNU PODRINJE, U GLAVI PRIPREME ZA PREMIJER LIGU

Fudbaleri Borca sutra dočekuju Podrinje iz Janje u meču 8. kola Lige za šampiona Prve lige Republike Srpske. Kako su posao oko povratka u elitu završili, u klubu su više okrenuti pravljenju plana priprema za Premijer ligu.

-U subotu ćemo kao i Gradišci pružiti šansu nekim mlađim igračima i svi jedva čekamo da se ovo što prije završi. Gledajte, mi pripreme moramo početi 12. juna, jer 20 jula startuje Premijer liga. Imaćemo samo tri slobodna dana, jer devetog završavamo prvenstvo. Neki igrači su već na odmoru, neke ću pustiti sad u subotu poslije utakmice. Tako da odmora faktički nema za nas, konstatovao je Darko Vojvodić, trener Borca.

Pauzu jedva čeka i mladi napadač Milan Šikanjić. On će sutra predvoditi napad crveno – plavih protiv Podrinja.

-Igramo protiv dobre ekipe Podrinja, pred našim navijačima i idemo na pobjedu. To se od Borca uvijek očekuje, kratak je bio Šikanjić.

Utakmica Borac – Podrinje igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 17.00 časova.

KLINCI IZ VRTIĆA MONTESSORI KINDERGARTEN GOSTI BORCA

Današnja pres konferencija pred utakmicu sa Podrinjem bila je najposjećenija ove sezone. 45 djevojčica i dječaka, zajedno sa njihovim tetama iz vrtića Montessori Kindergarten bili su gosti našeg kluba.

-Drago mi je što ste danas sa nama. I ja sam „teta“ ovim mojim fudbalerima. Ja brinem o njima kao što i vaše tete brinu o vama. Želim da se lijepo osjećate kod nas i nadam se da će neki od vas postati dobri fudbaleri, rekao je Darko Vojvodić okupljenim mališanima.

Mlada Iskra Đukić je u ime svojih drugara uručila Zahvalnicu našem klubu za uspješnu saradnju i doprinos realizaciji programa aktivnosti vrtića Montessori.

Naši gosti danas su pored trofejne sale obišli i teren, svečane lože, te VIP salon. Nakon toga, za njih je upriličena i užina, odnosno osvježenje. Kažimo i to da su im na terenu domaćini bili Saša Kajkut i Nemanja Lekanić, koji su im odgovarali na sva pitanja, ali ih i upoznali sa obavezama koje njih dvojica imaju na svojim pozicijama u timu.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.