Најбољи уз најбоље: ФК Борац и компанија Моцарт на заједничком путу

ФК Борац и компанија Моцарт потписали су једногодишњи уговор о спонзорској сарадњи. „Најбољи иду уз најбоље“, заједничка је порука са Градског стадиона у Бањалуци. 

„Увјерен сам да ће обје стране имати велики бенефит од ове сарадње. ФК Борац се максимално труди да обезбиједи изворе самофинансирања и да имамо што шири спонзорски пул. Компанија Моцарт је први спонзор са којим нова управа ФК Борац потписује споразум о сарадњи. Ово је добар дан за ФК Борац и компанију Моцарт и увјерен сам да ће ова сарадња трајати дуго времена.“, рекао је Милан Тегелтија, предсједник ФК Борац. 

Тамара Ђајић, руководилац маркетинга компаније Моцарт, која је регионални лидер у својој бранши, каже да је ФК Борац препознатљив на фудбалској сцени, те да је увјерена у успјешну сарадњу

„Велико нам је задовољство што овако два велика и препознатљива бренда наступају заједно. Увјерена сам да ће ФК Борац имати успјешну сезону. Желим вам, од срца, да имате што више побједа и да освојите шампионску титулу, а ми смо ту да вам будемо подршка.“, поручила је Тамара Ђајић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.