НАПАД ОД ПРВЕ МИНУТЕ

Нема много калкулација у сутрашњем реванш мечу полуфинала Купа БиХ против сарајевског Жељезничара. Борац мора напасти ривала од самог старта, јер само тако се може надокнадити минус од једног гола из првог меча. То је на данашњој прес конференцији истакао шеф стручног штаба Славиша Божичић и додао:

– Вјерујем у играчки кадар који имам на располагању, иако ће нам недостајати Жижовић, Ступар, Билбија, Иветић, Максимовић и Лучић. Анализирали смо игру противника, али и наше могућности у овој ситуацији. Ми нећемо одустати од принципа нападачке игре, јер то овај клуб и наша публика заслужују. Биће тешко остварити пласман у финале, јер је Жељезничар искусна екипа са пар одличних појединаца, али резултат је достижан и вјерујем да ће ова сјајна атмосфера у клубу и одлична игра у Приједору бити довољан разлог да одиграмо одлично и да се сутра радујемо – рекао је Божичић.

Капитен Борца Драшко Жарић у први план ставља значај утакмице, која је можда и кључна ове сезоне.

– Са евентуалним проласком у финале дошли би на корак од освајања једног трофеја. На тај начин би остали у игри за излазак на европску сцену, што је приоритетни циљ ове сезоне. Атмосфера у екипи је одлична, остварили смо двије побједе (нап. аут. против Слободе и Рудара) у протеклих седам дана, вјерујем да можемо и трећу. Позвао бих навијаче да дођу у што већем броју и да нас подрже у утакмици против Жељезничара – истакао је Жарић.

Утакмицу Борац – Жељезничар, која почиње у 17.00 часова, судиће Мидхат Арнаутовић из Лукавца са помоћницима Аднаном Алиспахићем (Зеница) и Гораном Дујаком (Оџак). Четврти арбитар је Един Јакуповић (Бихаћ), контролор суђења је Лазо Алексић (Брчко), а делегат Радислав Кундачина (Требиње).

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.