НАПАДОМ ПРОБИТИ БУНКЕР

Након одлуке Дисциплинске комисије Н/ФС БиХ да Борац своје домаће утакмице до краја ове сезоне игра без присуства публике све мисли су окренуте ка првој наредној, а то је дуел са Травником. Шеф стручног штаба Славиша Божичић наглашава да ће Борац у првенственим мечевима тражити излаз на европску сцену. На располагању има знатно јачи играчки кадар него што је то био случај против Жељезничара. У тим се враћају Жижовић, Иветић, Максимовић и Лучић, док су ван строја због повреда и даље Билбија и Ступар.

Знамо да Травничани у гостима имају само један циљ, а то је да сачувају своју мрежу. Имамо рецепт за њихов бункер, а то је напад од прве минуте и жеља да се што прије постигне погодак. Таква игра са собом носи одређени ризик, јер ће пријетити опасност од контранапада, али вјерујем да ће оних 11 фудбалера који сутра истрче на терен бити максимално концентрисани и да неће дозволити никакво изненађење – рекао је Божичић.

У свлачионици Борца су већ архивирали меч са Жељезничаром и са доста оптимизма гледају на судар са гостима из Травника, који се боре за опстанак у премијерлигашком друштву. Најмлађи члан стартне поставе најављује побједу и добру игру.

Нас само побједа оставља у игри за мјесто које води у Европу. Амбијент у којем ћемо играти неће бити фудбалски, јер се фудбал игра због публике, али и у таквим околностима имамо обавезу да упишемо три бода – истакао је Срђан Граховац.

Утакмица између Борца и Травника игра се сутра са почетком у 16.00 часова. Главни судија је Ведран Зовко из Мостара, његови помоћници су Асмир Будимлић из Бихаћа и Далибор Хрстић из Љубушког. Овом мечу моћи ће присуствовати само акредитовани новинари, који су послали захтјев за акредитацију на адресе spetro75@yahoo.com или kontakt@fkborac.net.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.