|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 06.04.2012. u 13:38

NAPADOM PROBITI BUNKER

Nakon odluke Disciplinske komisije N/FS BiH da Borac svoje domaće utakmice do kraja ove sezone igra bez prisustva publike sve misli su okrenute ka prvoj narednoj, a to je duel sa Travnikom. Šef stručnog štaba Slaviša Božičić naglašava da će Borac u prvenstvenim mečevima tražiti izlaz na evropsku scenu. Na raspolaganju ima znatno jači igrački kadar nego što je to bio slučaj protiv Željezničara. U tim se vraćaju Žižović, Ivetić, Maksimović i Lučić, dok su van stroja zbog povreda i dalje Bilbija i Stupar.

Znamo da Travničani u gostima imaju samo jedan cilj, a to je da sačuvaju svoju mrežu. Imamo recept za njihov bunker, a to je napad od prve minute i želja da se što prije postigne pogodak. Takva igra sa sobom nosi određeni rizik, jer će prijetiti opasnost od kontranapada, ali vjerujem da će onih 11 fudbalera koji sutra istrče na teren biti maksimalno koncentrisani i da neće dozvoliti nikakvo iznenađenje – rekao je Božičić.

U svlačionici Borca su već arhivirali meč sa Željezničarom i sa dosta optimizma gledaju na sudar sa gostima iz Travnika, koji se bore za opstanak u premijerligaškom društvu. Najmlađi član startne postave najavljuje pobjedu i dobru igru.

Nas samo pobjeda ostavlja u igri za mjesto koje vodi u Evropu. Ambijent u kojem ćemo igrati neće biti fudbalski, jer se fudbal igra zbog publike, ali i u takvim okolnostima imamo obavezu da upišemo tri boda – istakao je Srđan Grahovac.

Utakmica između Borca i Travnika igra se sutra sa početkom u 16.00 časova. Glavni sudija je Vedran Zovko iz Mostara, njegovi pomoćnici su Asmir Budimlić iz Bihaća i Dalibor Hrstić iz Ljubuškog. Ovom meču moći će prisustvovati samo akreditovani novinari, koji su poslali zahtjev za akreditaciju na adrese spetro75@yahoo.com ili kontakt@fkborac.net.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net