Наставак премијерлигашке сезоне: Уз навијачку подршку до нових бодова

Двонедјељни тренажни дрил током првенствене паузе приведен је крају, а наше фудбалере у недјељу (19.45 часова) очекује наставак такмичарске сезоне.

У госте нам, на Градски стадион, стиже екипа Посушја, а сви играчи нестрпљиво чекају повратак борби за бодове.

„Након двонедјељне паузе очекује нас утакмица са Посушјем, екипом која је показала свој квалитет у Мостару савладавши Зрињски. Неће бити лако, али се надам да ћемо успјети да се домогнемо побједе и да наставимо свој тријумфални низ. Позвао бих навијаче да дођу на стадион. Недјеља је идеалан термин за фудбал и надам се да ће доћи на стадион. Уз навијачку подршку је све лакше и стварно нам значи када дођу на трибине. Сви на стадион!“ каже Александар Субић.

Пун оптимизма је и Стојан Врањеш.
„Спремни смо за наставак сезоне. Екипу Посушја дочекујемо у побједничком низу. Добра су екипа, али ми играмо на свом стадиону, на којем имамо навијачку подршку, и све сем нова три бода за нас би био неуспјех. Вјерујем да ћемо поново обрадовати наше навијаче.“ рекао је Врањеш.

Навијачку подршку са свих трибина прижељкује и Јово Лукић, а циљ не крије.
„У сваку утакмицу улазимо са жељом да побиједимо тако да и против Посушја идемо по нова три бода. Улазимо максимално спремни и фокусирани на утакмицу. Посушје је показало против Зрињског да има квалитет. Ми их поштујемо, али желимо побједу.“ каже Лукић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.