NASTAVAK PREMIJERLIGAŠKE TRKE: SLOŽNO PROTIV SLOGE ZA NOVU POBJEDU

Nakon dvonedjeljne pauze nastavlja se premijerligaška trka, a naši „crveno plavi“ dočekuju dobojsku Slogu.

Utakmica 12.kola m:tel Premijer lige BiH na programu je u subotu, 1.oktobra, na stadionu „Mlakve“ u Novom Gradu, sa početkom u 14.00 časova.

Vinko Marinović, šef stručnog štaba, kaže da je ekipa Sloge, svojim dosadašnjim rezultatima, pokazala da zaslužuje puno poštovanje.

„U prvom dijelu sezone, u ovih deset kola, pokazalo se da su sve ekipe ujednačene.Sloga je odigrala veoma dobro prvi dio sezone. Imaju kvalitetnu ekipu i iskusnog trenera koji je sve dobro posložio. Imaju mlade igrače koji igraju u oba smjera. Čvrsti su u defanzivnom bloku, a brzi prema naprijed, naročito u tranziciji po oduzetoj lopti. Upoznati smo sa svim njihovim taktičkim varijacijama, a sve pohvale koje stižu na njihov račun ne dolaze reda radi već zato što zaslužuju.“, kaže Marinović.

Ipak, naša ekipa, put Novog Grada odlazi sa jasnim ciljem-da ostvari novu pobjedu.

„Mi smo u posljednjoj rundi ostvarili pobjedu na gostovanju kod Tuzla Sitija i želja nam je da nastavimo sa pozitivnim rezultatima. Neće biti lako. Čeka nas teška utakmica, ali ekipa polako dobija neke note koje su nam potrebne i nadam se da ćemo to pokazati na terenu.“

Zdravstveni bilten kroji igrački kadar za utakmicu sa Slogom. Na povredu se požalio Goran Zakarić, roviti su Nikola Andrić i Dino Ćorić, dok je u procesu oporavka Nikola Ćetković.

Uprkos tome, Marinović, kaže da ekipa ima dovoljno širine u sastavu za predstojeći izazov, a među onima koji nestrpljivo čekaju prvi sudijski zvižduk na „Mlakvama“ je i Jovo Lukić.

„Mi ćemo dati sve od sebe da ispoštujemo sve planove stručnog štaba i da ostvarimo pobjedu kojom bi ostali u vrhu tabele. Sloga je nezgodan protivnik i ekipa koja ima kvalitetne igrače.“, rekao je Lukić.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.