НАСТАВИТИ СЕРИЈУ ДОБРИХ ИГАРА

Сутрашње гостовање је једна од кључних утакмица за екипу Борца. Неопходно је пружити максимум како би се уписали бодови у судару са екипом Градине, која ће чету Слободана Старчевића угостити на стадиону ГОАЛ у Орашју. И једни и други изузетно мотивисану улазе у овај дуел. Борац показује квалитет за горњи дио табеле, док је Градина у ситуацији да мора бјежати са дна табеле. Борац је на крилима добре игре и високе побједе против Рудара и уколико се поново такво издање позитиван резултат не би смио изостати.

– Одлично смо радили у протеклих пет дана. Задовољан сам формом својих изабраника и са доста оптимизма путујемо на мегдан Градини. Утакмица која би могла бити прекретница у првом дијелу сезоне, јер са нова три бода знатно би се приближили врху табеле, али исто тако и домаћин гаји амбиције да би могао уписати прву првенствену побједу – нагласио је Старчевић.

Први стријелац Борца ове сезоне Јоцо Стокић пружа одличне партије и наглашава да је увјерљив тријумф против Приједорчана вратио потребно самопоуздање.

– Свјесни смо чињенице да Градина није сјајно кренула у нову сезону. Имају својих проблема и на нама је да то искористимо и непоражени се вратимо из Орашја. Очекујем тврду утакмицу, сви играчи су мотивисани и даћемо све од себе да оправдамо очекивања стручног штаба – рекао је Стокић.

Градина има три бода и налази се на зачељу табеле. Разлог што нема континуитета у резултатском смислу можда лежи и у чињеници да су промијенили четири тренера у досадашњем току сезоне.

– Они су тражили да се утакмица одгоди како би ријешили одређене проблеме у својим редовима и како би се консолидовали пред наредне мечеве. Након Самира Аданалића, Дениса Садиковића и Борис Гавран је одступио са клупе Градине одмах након пораза у Травнику, па је за новог шефа струке постављен Неџад Бајровић, који је у досадашњем периоду асистирао својим претходницима. Имају добру екипу, али ја се уздам у квалитет и снагу коју ми посједујемо и надам се да ћемо ствари поставити на своје мјесто – додао је Старчевић.

Борчевом тренеру су сви играчи на располагању, осим Жарића који вуче повреду од прошле суботе. Утакмицу ће судити Дарко Обрадовић (Столац). Његови помоћници су Жељко Марић (Добој) и Алмир Чишић (Мостар). Делегат меча је Ђорђе Старчевић из Градишке.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.