НАВИЈАЧИ САРАЈЕВА ПРЕКИНУЛИ УТАКМИЦУ

Дерби сусрет деветог кола Премијер лиге између Сарајева и Борца прекинут је у 71. минуту, након што су Хорде зла утрчале на терен у жељи да нападну Борчеве присталице на јужној трибини. Након што су интервенцијом сарајевске полиције спријечени тежи инциденти, фудбалери Борца због своје сигурности нису жељели да се врате на терен. Прекид је трајао више од сат времена, да би на крају делегат Радислав Кундачина из Требиња одлучио да се меч не настави.

Епилог ове утакмице биће познат данас, када ће ванредно засједати и Дисциплинска и Такмичарска комисија Фудбалског савеза БиХ.

Што се тиче саме утакмице, у првих 45 минута Борац је пријетио преко Игора Журжинова и то у три наврата, док је Сарајево створило само једну озбиљнију прилику и то преко најбољег стријелца у текућој сезони Николе Комазеца.

На старту другог полувремена Хусреф Мусемић избршио је двије измјене: терен су напустили Вусљанин и Ковачевић, а заиграли су Траванчић и Радовац. То је у потпуности раздрмало играче Сарајева, који су све до прекида меча нападали свим силама ка голу Борца. Покушавали су Османагић, Комазец, Бишановић.. али Борац се врло добро бранио.

 И онда, у 71. минуту, неколико навијача Сарајева са упаљеним бакљама утрчало је на терен у жељи да нападне Лешинаре. Након прекида од сат времена, меч није настављен, а како ће бити регистрован и какву ће казну сносити Фудбалски клуб Сарајево, биће познато данас.

(fkborac.net)

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.