NEMA KUKANJA, BORAC MORA BOLJE U POSUŠJU! (VIDEO)

Naše crveno-plave premijerligaški put vodi na stadion „Mokri Dolac“ u Posušju. Tamo nas, u subotu od 17.00 časova, očekuje utakmica trećeg kola m:tel Premijer lige BiH.

„Čeka nas teško, jako gostovanje u ne baš nekom dobrom trenutku za nas. Međutim, iz svega toga moramo da izađemo jači. Sigurno da nisam zadovoljan do sada urađenim, ali od kukanja nema ništa. Jednostavno, moramo da se skoncentrišemo na ono što nam slijedi. Ja sam nov trener u ovoj ligi, upoznajem je i rekli su mi da nas čeka tamo baš teško gostovanje. Znam da smo posljednji put tamo izgubili 3:0, ali tad smo išli u jednom oslabljenom sastavu. Tamo je jako teško igrati, imaju i te dobre krilne igrače. To je jedan dobro organizovan tim koji hoće da igra, koji hoće da se nadigrava. Mi da bismo tamo pobijedili, moramo da igramo mnogo bolje nego što smo igrali u prve dvije utakmice, to sam i rekao igračima. Najbitnije je da koncentracija mora da bude mnogo bolja i ne smije više da bude tih individualnih grešaka“, poručio je Nenad Lalatović, šef stručnog štaba FK Borac.

Jovo Lukić, Nikola Andrić i Aleksandar Subić neće biti na raspolaganju stručnom štabu, dok su ostali igrači spremni za novi premijerligaški ispit.

„Oni su jedan kvalitetan tim, tako da nam neće biti nimalo lako. Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo, nismo zadovoljni kako smo otvorili sezonu, ali isto tako znamo da nam treba jedan dobar rezultat da bi to sve krenulo prema naprijed. Niko nas nije nadigrao do sada, više je to bio pad koncentracije, tako da će sutra, ko god bude igrao, dati maksimum da pokušamo da ostvarimo prvu pobjedu i krenemo ka vrhu tabele.“, rekao je Aleksandar Vojnović.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.