НЕМА МЈЕСТА КАЛКУЛАЦИЈАМА, ПОБЈЕДА ЈЕДИНА ОПЦИЈА

Фудбалери Борца, након елиминације из Купа БиХ, сутра од 15 часова на стадиону Пирота против домаћег Травника  у оквиру 22. премијерлигашког кола играју можда и утакмицу сезоне. Како истичу у нашем табору, пред овај меч калкулација нема: само три бода могу да задовоље апетите играча и стручног штаба.

– Зна се у каквој смо ситуацији, као и да нам је свака утакмица борба за живот, а сваки бод од пресудног значаја. Наш циљ у Травнику је побједа и размишљамо само у том смјеру. Међутим, сигурно је да нас очекује захтјевна утакмица јер Травник је у нашој лиги познат као екипа која тешко губи на домаћем терену, а са клупе их предводи тренер Дарко Војводић који је познат као неко ко преферира игру на ивици инцидента и судијској критеријума. Сутра ће до позитивног резултата стићи екипа која буде храбрија и одважнија. Да бисмо стигли до циља, морамо да будемо храбри на терену, да на сваку агресивност одговоримо агресивношћу, прилагодимо се судијском критеријуму и током свих 90 минута будемо максимално озбиљни – рекао је помоћни тренер Зоран Драгишић.

Задатак да затвори све прилазе голу Бранислава Ружића, уз помоћ преосталих играча из посљедње линије, имаће корпулентни штопер Жељко Ђокић.

– Меч са Травником биће изузетно тежак, али ми једноставно морамо да размишљамо само о побједи. Уколико наш приступ на утакмици буде максималан, вјерујем да ћемо се у Бањалуку вратити са освојеним бодовима – истакао је Ђокић.

Што се тиче играчког кадра, у конкуренцији за утакмицу није само Угљеша Радиновић због повреде.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.