|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 18.03.2016. u 14:52

NEMA MJESTA KALKULACIJAMA, POBJEDA JEDINA OPCIJA

Fudbaleri Borca, nakon eliminacije iz Kupa BiH, sutra od 15 časova na stadionu Pirota protiv domaćeg Travnika  u okviru 22. premijerligaškog kola igraju možda i utakmicu sezone. Kako ističu u našem taboru, pred ovaj meč kalkulacija nema: samo tri boda mogu da zadovolje apetite igrača i stručnog štaba.

– Zna se u kakvoj smo situaciji, kao i da nam je svaka utakmica borba za život, a svaki bod od presudnog značaja. Naš cilj u Travniku je pobjeda i razmišljamo samo u tom smjeru. Međutim, sigurno je da nas očekuje zahtjevna utakmica jer Travnik je u našoj ligi poznat kao ekipa koja teško gubi na domaćem terenu, a sa klupe ih predvodi trener Darko Vojvodić koji je poznat kao neko ko preferira igru na ivici incidenta i sudijskoj kriterijuma. Sutra će do pozitivnog rezultata stići ekipa koja bude hrabrija i odvažnija. Da bismo stigli do cilja, moramo da budemo hrabri na terenu, da na svaku agresivnost odgovorimo agresivnošću, prilagodimo se sudijskom kriterijumu i tokom svih 90 minuta budemo maksimalno ozbiljni – rekao je pomoćni trener Zoran Dragišić.

Zadatak da zatvori sve prilaze golu Branislava Ružića, uz pomoć preostalih igrača iz posljednje linije, imaće korpulentni štoper Željko Đokić.

– Meč sa Travnikom biće izuzetno težak, ali mi jednostavno moramo da razmišljamo samo o pobjedi. Ukoliko naš pristup na utakmici bude maksimalan, vjerujem da ćemo se u Banjaluku vratiti sa osvojenim bodovima – istakao je Đokić.

Što se tiče igračkog kadra, u konkurenciji za utakmicu nije samo Uglješa Radinović zbog povrede.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net