НЕМА ПРЕДАЈЕ У ЗЕНИЦИ!

FKB

Фудбалери Борца сутра играју против Челика у мечу 6. кола Лиге за опстанак Премијер лиге БиХ. Пред црвено – плавима је можда и најбитније гостовање и свакако једна од најбитнијих утакмица ове сезоне. Уколико се са Билиног поља врате непоражени, избраници Дарка Војводића практично ће пребринути све бриге око опстанка. Биће ово четврти дуел Челика и Борца ове сезоне. У досадашња три сусрета обе екипе славиле су по једном и то као домаћини, док је посљедни меч на Градском стадиону завршен без голова.

– Ми смо у бољој позицији него неке екипе које су на табели испод нас. Челику је бити или не бити, а то је наша највећа шанса. Нема Јаничића, али ће Пузигаћа на штопера. Од првог минута ће и Зекановић на терен. Мислим да смо на правом путу да нешто направимо, оптимиста је Дарко Војводић.

Што се кадровске ситауције тиче, уз већ поменутог Јаничића, нема дуже вријеме повријеђених Тркуље, оба Дујаковића, те Кондића, а мало је ровит и Веселиновић, али ће он на терен.

– Јако битна утакмица и за нас и за њих. Побједа нам доста значи. Играћемо паметно и надам се да ће стрелци прорадити, јер смо позада примили само један гол у посљедње три утакмице, рекао је голман Горан Вуклиш.

Утакмица Челик – Борац игра се сутра у Зеници. Почетак је у 17.00 часова.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.