|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 20.04.2018. u 11:56

NEMA PREDAJE U ZENICI!

FKB

Fudbaleri Borca sutra igraju protiv Čelika u meču 6. kola Lige za opstanak Premijer lige BiH. Pred crveno – plavima je možda i najbitnije gostovanje i svakako jedna od najbitnijih utakmica ove sezone. Ukoliko se sa Bilinog polja vrate neporaženi, izbranici Darka Vojvodića praktično će prebrinuti sve brige oko opstanka. Biće ovo četvrti duel Čelika i Borca ove sezone. U dosadašnja tri susreta obe ekipe slavile su po jednom i to kao domaćini, dok je posljedni meč na Gradskom stadionu završen bez golova.

– Mi smo u boljoj poziciji nego neke ekipe koje su na tabeli ispod nas. Čeliku je biti ili ne biti, a to je naša najveća šansa. Nema Janičića, ali će Puzigaća na štopera. Od prvog minuta će i Zekanović na teren. Mislim da smo na pravom putu da nešto napravimo, optimista je Darko Vojvodić.

Što se kadrovske sitaucije tiče, uz već pomenutog Janičića, nema duže vrijeme povrijeđenih Trkulje, oba Dujakovića, te Kondića, a malo je rovit i Veselinović, ali će on na teren.

– Jako bitna utakmica i za nas i za njih. Pobjeda nam dosta znači. Igraćemo pametno i nadam se da će strelci proraditi, jer smo pozada primili samo jedan gol u posljednje tri utakmice, rekao je golman Goran Vukliš.

Utakmica Čelik – Borac igra se sutra u Zenici. Početak je u 17.00 časova.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net