NEMANJA MILJANOVIĆ NOVI TRENER BORCA

UO FK Borac odlučio je da za novog šefa stručnog štaba imenuje Nemanju Miljanovića koji, od jula ove godine, obavlja funkciju glavnog trenera juniorske ekipe našeg kluba.

Nemanja Miljanović igračku karijeru gradio je u Švedskoj (Elfsborg) i Španiji (Herkules i Salamanka).

Trenerskim poslom bavi se od 2008. godine, a najveći dio karijere proveo je u Švedskoj. Radio je kao asistent u stručnom štabu Elfsborga, dok je kao šef stručnog štaba vodio Sirijansku i Esklistunu sa kojom je uspio da se domogne finala Kupa Švedske.

Prošlu sezonu proveo je na poziciji šefa stručnog štaba FK Mladost Doboj Kakanj.

Nemanji želimo puno uspjeha u nastavku sezone i da nas povede u nove pobjede.

U stručnom štabu naći će se i Boris Raspudić, nekadašnji kapiten FK Borac sa kojim je postignut dogovor da se u novoj ulozi vrati u naš klub sa kojim se domogao šampionske titule u sezoni 2010/2011. 

Zvanična promocija novog šefa stručnog štaba Nemanje Miljanovića biće održana u četvrtak, 19.avgusta, u 12.00 časova, u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu u Banjaluci. 

Ovim putem želimo da istaknemo da smo potpuno svjesni da su, u ovom trenutku, rezultati i igra ispod nivoa na kojem FK Borac želi da bude, ali smo itekako uvjereni da ćemo se vratiti na pobjednički put.

Svjesni smo da je naša navijačka armija razočarana trenutnim rezultatima i da ćemo povjerenje vratiti samo dobrom igrom, pobjedama, i srčanim odnosom prema klubu koji branimo.

Porazi bole, ali poraz bez borbe boli najviše i na nama je da učinimo sve da nam ime kluba bude vodilja za svaki trening, za svaku utakmicu. Borac uvijek mora da bude borac jer Velikan iz Platonove ne zaslužuje ništa manje od toga.

U FK Borac biće mjesta samo za one koji su spremni da daju sve od sebe, i više od toga, kako bi Banjaluka bila ponosna na njih.

FK Borac ne odustaje od svojih ambicija.

Iza nas su tek četiri odigrane utakmice u prvenstvu i predstoji nam velika borba do kraja sezone u kojoj želimo da obradujemo sve one kojima je crveno plava boja u srcu.

Ne bi trebalo da se zaboravi da je ova ekipa, prije samo nekoliko mjeseci, vratila šampionsku titulu u Banjaluku uz odigrano finale Kupa BiH, a da je nakon utakmice sa Klužom dobila navijačke zahvalnice za pruženu igru na terenu tokom 120 minuta banjalučkog revanša koji će se dugo pamtiti u najljepšem gradu Republike Srpske.

Ova ekipa i dalje je spremna da ostavi srce na terenu.

Za Borac, za Banjaluku!

Sportska istorija nas je naučila da nije važno koliko puta padneš, već koliko puta ustaneš, a FK Borac je kroz svoje postojanje uvijek znao da uzvrati udarac i postane još jači.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.