|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 13.07.2017. u 20:16

NEZAPAMĆENA ENERGIJA I EUFORIJA NA SVAKOM KORAKU

Fudbaleri Borca intenzivno se spremaju za start u Premijer ligi BiH. Nakon povratka sa Zlatibora, sa priprema izabranici Željka Vranješa dva puta dnevno treniraju na Gradskom stadionu.

Svega 10 dana ostalo je do starta šampionata. Fudbaleri Borca pod budnim okom stručnog štaba uigravaju posljednje finese pred prvi meč protiv Čelika. Trener Željko Vranješ zadovoljan je odrađenim na Zlatiboru i dodaje da ne smije biti opuštanja.

– Čelik je Čelik. Mi moramo gledati sebe i zategnuti sopstvene linije. Imamo srediti još neke sitnice, ali generalno smo spremni za početak prvenstva. Igraćemo u našoj standardnoj formaciji 4-2-3-1. Pokušali smo promijeniti formaciju u 4-3-3, ali nam ne leži zbog stila igre naših veznih fudbalera. Kako god, idemo na pobjedu, jasan je trener crveno-plavih Željko Vranješ.

Atmosfera u ekipi je odlična. To svi ističu, od novajlija do starosjedilaca. I svi jedva čekaju da lopta krene sa centra.

– Znamo šta od nas očekuje i uprava i naši vjerni navijači. Spremni smo za sve izazove. Poštujemo ekipu Čelika, ali naše se zna. Moramo osvojiti tri boda na Gradskom stadionu i materijalizovati odličnu atmosferu oko kluba. Godinama sam u Borcu, ali ne sjećam se da je bila ovakva euforija i pozitivna energija. To nam je samo dodatni podstrijek za juriš na tri boda, optimista je i kapiten Boris Raspudić.

Utakmica Borac – Čelik igra se u nedjelju, 23. jula, na Gradskom stadionu sa početkom u 19.30 časova. Prije toga Borac će odigrati dvije prijateljske utakmice. Prva je već u nedelju na našem stadionu protiv ekipe Viteza, takođe od 19.30 časova. Taj meč  ujedno je i generalna proba pred start prvenstva. Izabranici Željka Vranješa odigraće još jedan prijateljski susret, u četvrtak, 20. jula, protiv Kozare u Banjaluci. Tačan termin ove utakmice biće naknadno određen.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net