НИКОЛА ВАЛЕНТИЋ СТИГАО НА ПРОБУ

Уочи сутрашње утакмице против Копра, освајача Купа Словеније из прошле сезоне, експедицији нашег Борца на припремама у Медулину прикључио се десни бек Никола Валентић (1983.), који је стигао на пробу и уколико задовољи укусе стручног штаба и челника клуба са њим ће бити потписан уговор.

– До уторка смо у Медулину, што је сасвим довољно времена да видимо у каквој је форми Валентић, односно кроз тренинге и преостале двије контролне утакмице сазнаћемо може ли нам бити од користи. Нећемо журити са одлуком, али треба напоменути да се ради о искусном одбрамбеном играчу који је рођен у Чапљини – истакао је спортски директор Бранимир Тулић.

32-годишњи Валентић је каријеру почео у ОФК Београду, гдје је наступао за млађе категорије и сениорски погон у периоду од 1994-2002 године. Затим је наступао за Вождовац (64 наступа – 7 голова), Срем (18-1), потом руске клубове Анжи (78-1), Аланију (28-1) и Сибир (49-1), те за азербејџанску Габалу (25-0). У посљедње четири сезоне носио је дрес србијанских суперлигаша Јагодине и нишког Радничког, а у Борац је стигао из редова Инђије.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.