Нишић и Хреља: Уз добар приступ до нових бодова

Наши фудбалери јутрос су отишли пут Међугорја, а сутра их у Габели очекује дуел са екипом ГОШК-а (15.00). Циљ је исти као и за све раније утакмице-пружити добро издање на терену за нове премијерлигашке бодове.

„Свака утакмица је тешка, па и ова против ГОШК-а која нам долази. Морамо да дамо свој максимум и да остваримо што бољи резултат како бисмо у побједничком расположењу дочекали репрезентативну паузу и одморили се за све изазове који нам након тога слиједе. ГОШК је ушао тек у Премијер лигу БиХ и остварили су неколико добрих резултата. Све екипа, па тако и они, даје максимум на терену, тако да и ми морамо да пружимо своје најбоље издање“, рекао је Дамир Хреља након посљедњег тренинга уочи одласка на гостовање у Габелу.

Мањих проблема са повредама имају Руслан Барски и Јанез Пишек, док се полако у тренажни процес враћају Енвер Кулашин и Слободан Ђекић.

На минуле двије утакмице у стартној постави се нашао Јован Нишић који не крије задовољство због резултата у досадашњем дијелу сезоне.

„Хтио бих да изразим велику захвалност и саиграчима и стручном штабу, али и свим људима у клубу и око клуба јер се за ово кратко вријеме осјећам као код куће. Надам се да ћемо у недјељу да наставимо са побједама и да ћемо наставити ка остварењу циља који је пред нас постављен. Наше амбиције треба да буду такве да у свакој утакмици идемо на побједу. Наш циљ је да упишемо три бода у Габели. Знамо да неће бити лако, али ниједна утакмица није лака, поготово ако се не уђе како треба. Имамо квалитет и мислим да уз прави приступ и неке тактичке замисли које ћемо хтјети да спроведемо против њих можемо да стигнемо до сва три бода.“, рекао је Нишић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.