NISMO FAVORITI, ALI IDEMO NA POBJEDU!

40073336_269648677094809_518899729451450368_n

Pred fudbalerima Borca je prvo gostovanje u ovosezonoskom izdanju Prve lige Republike Srpske i to u Janji, kod ekipe Podrinja u okviru 3. kola.

Uprkos brojnim problemima iz redova Borca poručuju da idu na pobjedu iako trener Vojvodić ističe da njegov tim nije favorit u sutrašnjem duelu.

–  Prvo hoću da kažem da volim svoje igrače i da bih za njih dao sve, pa i dio tijela ako treba! Gledajte, Ćosić će igrati treću utakmicu pod injekcijama, iako mu je doktor zabranio; Mazićev otac je imao tešku operaciju, ali on je tu sa nama; Aco Radulović je imao smrtni slučaj, ali je rekao da nam je uvijek na raspolaganju, a na sve to ima i povrijeđenu ložu…To su jako kvalitetni momci! Imam i jaku upravu uz sebe, Vico Zeljković je potvrdio da može da vodi jedan ovakav klub! Ovaj klub je bio i jači, sa boljim trenerima i skupljim igračima, pa nije pobjeđivao to Podrinje, ni u Janji, ni ovdje, tako da mi sutra nismo favoriti, ali daćemo sve od sebe, jer se borimo za ovaj klub i ovaj grad, inspirisan je kao i uvijek bio trener Borca, Darko Vojvodić.

Igrači takođe jedva čekaju sutrašnji meč. Svi su spremni da daju sve od sebe za trijumf.

–  Neće biti lako sutra, ali uz neki naš maksimum, očekujem da slavimo pobjedu, jasan je bio prvotimac Miloš Žeravica.

Utakmica Podrinje – Borac igra se sutra u Janji. Početak je u 17.30 časova.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.