|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 28.10.2016. u 12:02

NIZ GOSTOVANJA ZAKLJUČITI POBJEDOM U GRADIŠCI

Fudbaleri Borca sutra od 14:30 časova, na Gradskom stadionu u Gradišci, snage će, u okviru 13. kola Prve lige Republike Srpske, odmjeriti sa domaćom Kozarom. Šef stručnog štaba Borca Vule Trivunović u najavi utakmice ističe kako očekuje najtežu gostujuću utakmicu u tekućem nizu od tri meča van Banjaluke.

– Očekuju nas kvalitetan trener, mlada i perspektivna ekipa i neuslovan teren za igru. Ipak, smatram da smo u ovom trenutku kvalitetniji, ekipa je dobro trenirala u protekloj sedmici, atmosfera u timu je odlična i nadam se da ćemo uspjeti da valorizujemo osvajanjem sva tri boda, čime bismo se dodatno približili osvajanju jesenje titule. Ekipa Kozare je donekle i umorna jer će im sutrašnja utakmica biti peta u proteklih 14 dana, a nama treća, dok će tim iz Gradiške biti oslabljen neigranjem štopera Igora Makitana, kojem je u kup-duelu sa Sarajevom pokazan crveni karton. Što se tiče našeg igračkog kadra, u kombinaciji za utakmicu nisu Nenad Kiso i Gedeon Guzina zbog žutih, odnosno crvenog kartona, a ne računam na Armanda Mancea, koji je za mene definitivno prošlost nakon nediscipline tokom utakmice prošlog kola sa Slavijom – naveo je Trivunović.

Da će pretposljednje gostovanje u jesenjoj polusezoni proteći u pobjedničkom raspoloženju, vjeruje i kapiten Boris Raspudić.

– Otkako sam se vratio u ekipu nakon povrede pete, zabilježili smo dvije pobjede, kao i dva neriješena rezultata i nadam se da će se niz pozitivnih rezultata nastaviti jer smo u ovom trenutku odmorniji i iskusniji od tima iz Gradiške. Takođe, imaćemo i podršku ogromnog broja naših navijača koji će sigurno napraviti spektakl na tribinama, tako da imamo sve preduslove za pobjedu – istakao je Raspudić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net