НОВА БАНКА “КАПИТЕН“ СПОНЗОРСКОГ ПУЛА ФУДБАЛСКОГ КЛУБА БОРАЦ

Фудбалски клуб Борац представио је данас у Трофејној сали на Градском стадиону генералног спонзора! Част да постане „капитен међу спонзорима“ припала је Новој банци, која ће, како је саопштено на данашњој конференцији за новинаре, бити спонзор и омладинске школе Великана из Платонове.

– Захваљујем се Новој банци што је у прави час одлучила да постане генерални спонзор нашег клуба. Нова банка је најпознатија банка на територији Републике Српске, позната по томе што подржава спорт и улаже у његов развој. Наш нови генерални спонзор препознао је позитивну енергију која се шири са Градског стадиона. Истакао бих да је данашње потписивање уговора плод напорног рада руководства Борца и транспарентности према бањалучкој спортској јавности – рекао је директор маркетинга Фудбалског клуба Борац Борис Удовичић, захваливши се свим осталим спонзорима који су овог љета постали дио црвено-плавог спонзорског пула, али и комплетном маркетиншком тиму који предано ради како би Борац постао регионални лидер, препознатљив по маркетиншкој промоцији.

Директор Нове банке Милан Радовић нагласио је да договорено спонзорство са Фудбалским клубом Борац неће утицати на сарадњу коју ова банка има са Рукометним клубом Борац.

– Сарадња са РК Борац се наставља на начин како је и започета. Са Рукометним клубом Борац смо у прошлој сезони стигли до шампионске титуле, а ове године смо се такође одлучили да дамо подршку и Фудбалском клубу Борац, као и његовој омладинској школи. Већ неко вријеме смо преговарали са руководством клуба о куповини спонзорског пакета који смо планирали да пружимо у наредној такмичарској сезони. Препознали смо амбиције које клуб има, као и цјелокупну атмосферу која влада око истог. За нас је најважније то што је Фудбалски клуб Борац сада организован на високом нивоу јер Нова банка као озбиљна компанија подржава озбиљне пројекте у РС и БиХ и бићу слободан да кажем да је ово један од најозбиљнијих спортских пројеката на подручју Града Бањалука у посљедње вријеме – поручио је Радовић.

Присутним новинарима данас се обратио и први човјек Борца Бранко Ковачевић, који се у лично име, али и у име Управног одбора Борца, такође захвалио Милану Радовићу и Новој банци на указаном повјерењу и подршци.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.