|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 21.07.2017. u 14:58

NOVA BANKA ”KAPITEN” SPONZORSKOG PULA FUDBALSKOG KLUBA BORAC

Fudbalski klub Borac predstavio je danas u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu generalnog sponzora! Čast da postane “kapiten među sponzorima” pripala je Novoj banci, koja će, kako je saopšteno na današnjoj konferenciji za novinare, biti sponzor i omladinske škole Velikana iz Platonove.

– Zahvaljujem se Novoj banci što je u pravi čas odlučila da postane generalni sponzor našeg kluba. Nova banka je najpoznatija banka na teritoriji Republike Srpske, poznata po tome što podržava sport i ulaže u njegov razvoj. Naš novi generalni sponzor prepoznao je pozitivnu energiju koja se širi sa Gradskog stadiona. Istakao bih da je današnje potpisivanje ugovora plod napornog rada rukovodstva Borca i transparentnosti prema banjalučkoj sportskoj javnosti – rekao je direktor marketinga Fudbalskog kluba Borac Boris Udovičić, zahvalivši se svim ostalim sponzorima koji su ovog ljeta postali dio crveno-plavog sponzorskog pula, ali i kompletnom marketinškom timu koji predano radi kako bi Borac postao regionalni lider, prepoznatljiv po marketinškoj promociji.

Direktor Nove banke Milan Radović naglasio je da dogovoreno sponzorstvo sa Fudbalskim klubom Borac neće uticati na saradnju koju ova banka ima sa Rukometnim klubom Borac.

– Saradnja sa RK Borac se nastavlja na način kako je i započeta. Sa Rukometnim klubom Borac smo u prošloj sezoni stigli do šampionske titule, a ove godine smo se takođe odlučili da damo podršku i Fudbalskom klubu Borac, kao i njegovoj omladinskoj školi. Već neko vrijeme smo pregovarali sa rukovodstvom kluba o kupovini sponzorskog paketa koji smo planirali da pružimo u narednoj takmičarskoj sezoni. Prepoznali smo ambicije koje klub ima, kao i cjelokupnu atmosferu koja vlada oko istog. Za nas je najvažnije to što je Fudbalski klub Borac sada organizovan na visokom nivou jer Nova banka kao ozbiljna kompanija podržava ozbiljne projekte u RS i BiH i biću slobodan da kažem da je ovo jedan od najozbiljnijih sportskih projekata na području Grada Banjaluka u posljednje vrijeme – poručio je Radović.

Prisutnim novinarima danas se obratio i prvi čovjek Borca Branko Kovačević, koji se u lično ime, ali i u ime Upravnog odbora Borca, takođe zahvalio Milanu Radoviću i Novoj banci na ukazanom povjerenju i podršci.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net