Нови недјељни дерби: Наша прилика за реванш

Серију од пет великих дербија премијерлигашког фудбала завршавамо двобојем са екипом сарајевског Жељезничара.

Дужник нам је то с почетка сезона, а на Градском стадиону у Бањалуци (недјеља, 15.15 часова) наши „црвено плави“ даће све од себе да се наредном ривалу реванширају за једини првенствени пораз ове сезоне.

„Екипа игра све боље и боље, што показују и резултати. Мишљења сам да смо у овој серији дербија заслужили и више, али и све остварено до сада одговара више нама него конкурентима. Радује ме, као капитена, да сваког дана растемо као екипа и велико је задовољство радити са овом групом момака. Очекује нас стари ривал и једина екипа која нас је побиједила. Неће бити лако. Ипак, термин је одличан. Недјеља је дан за фудбала и позивам навијаче да дођу на стадион, те да испратимо Жељезничар кући без бодова.“, рекао је Срђан Граховац, капитен нашег клуба.

У стручном штабу задовољни урађеним током припреме за нови дерби, па Винко Мариновић каже да екипа потпуно спремна, мотивисана и жељна побједе, дочекује наредну утакмицу.

„Играмо све боље како сезона одмиче, поготово дербије, тако да очекујем да одиграмо на истом нивоу. Из мог тренерског угла, можда нам недостаје да будемо мирнији и квалитетнији у завршници. Ипак, вјерујем да ће ова утакмица показати да смо у доброј форми. Желимо да се реванширамо Жељезничару на поразу који смо доживјели у Сарајеву и да на паузу одемо мирно и припремимо се за финиш полусезоне. Надам се да ћемо уз помоћ наших навијача то и остварити“, рекао је Мариновић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.