НОВО САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЈЕДНИКА УО

Рачун Фудбалског клуба Борац поново је блокиран, овај пут од стране „Аутопревоза“. Тим поводом предсједник клуба Слободан Радуљ издао је саопштење, које Вам у цјелости преносимо.

Поштовани,

Управа ФК Борац је у претходна два дана уложила максимум напора како би се измирио дио дуговања из прошле године према играчима и Радној заједници. Када се чинило да су у томе и успјели стигла је нова блокада рачуна од стране „Аутопревоза“.

Ријеч је о уговору у којем се покушавају наплатити потраживања из 2001. године, а све то у тренутку Борчеве борбе за Европу и настојања челних људи клуба да у предвиђеном року измире обавезе према играчима и запосленима у клубу.

Очито је да су људи из „Аутопревоза“ револтирани чињеницом да је од стране града Бањалука против њих покренута власничка тужба.

Поједини медији су објавили да је „Аутопревоз“ продао шест парцела на старој аутобуској станици у центру Бањалуке величине око 4,5 дунума фирми „Бево рил естејт“ /Bеwо real estate/ из Бањалуке, иако судски спор за то земљиште између града и овог предузећа и даље траје.

Намјерно или случајно, тек Борац је поново у блокади. Желимо обавијестити јавност да ФК Борац не бјежи од својих обавеза, али поставља се питање колико појединци и групе људи желе добро клубу који је симбол Бањалуке и Републике Српске?

С поштовањем,

ПРЕДСЈЕДНИК

СЛОБОДАН РАДУЉ

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.