|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 09.03.2012. u 16:09

OČEKUJEMO POBJEDU I PUNE TRIBINE!

Fudbaleri Borca u prvom kolu nastavka Premijer lige BiH dočekuju Kozaru. Nakon priprema koje su odrađene na Gradsom stadionu, Banja Vrućici i Međugorju igrači sa nestrpljenjem iščekuju proljećni start. Trener Stojnić ne može računati na kartonirane Raspudića i Grahovca, te povrijeđenog Dujakovića, a problema sa povredom ima i Žižović. Međutim, strateg Borca vjeruje u igrače koje ima na raspolaganju i od njih će tražiti tri boda u dvoboju sa premijerligašem iz Gradiške.

– Naporno smo radili u zimskom periodu. Prelazni rok smo iskoristili na najbolji mogući način i sada ćemo viđeti rezultate tog rada. S obzirom da smo domaćini i da igramo pred našim navijačima očekujem dobru predstavu i pobjedu, koja bi nam mnogo značila uoči prve utakmice polufinala Kupa BiH protiv Željezničara, koja se igra u srijedu u Sarajevu – istakao je Velimir Stojnić.

Konkurencija na svakom mjestu u timu je izuzetno jaka, što je jedan od preduslova uspješne polusezone u kojoj ekipu Borca očekuje borba na tri fronta. Branislav Krunić je jedan od najzaslužnijih za uspjehe crveno – plavih u proteklom periodu i od njega će umnogome zavisiti protok lopte na sredini terena i agresivnost veznog reda.

– Kozara će pokušati jednom zatvorenom igrom i brzim kontranapadima da nas spriječi u namjeri da se dokopamo tri boda na startu proljeća. Ja sam uvjeren da ćemo se našim navijačima, od kojih očekujem da dođu u što većem broju, odužiti pobjedom. Ona nam je neophodna kako bi smo ostali u trci za titulu šampiona – istakao je Krunić.

Utakmica između Borca i Kozare igra se u subotu sa početkom u 17 časova i 30 minuta. Novi elektronski semafor je postavljen na južnoj strani stadiona, a utakmicu će suditi Edin Jakupović iz Bihaća sa pomoćnicima Elvisom Prošićem iz Cazina i Asmirom Budimlićem iz Bihaća.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net