|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 02.09.2016. u 13:01

OBRADOVATI NAVIJAČE JEDNA OD OBAVEZA

Fudbaleri Borca će sutra, u okviru petog kola Prve lige Republike Srpske, u Janji sa početkom u 16:30 časova, snage odmjeriti sa ekipom Podrinja, koja se nakon četiri odigrana kola nalazi na šestom mjestu sa isto toliko bodova, odnosno jednim manje od Borca koji je drugoplasirani.

– Pobjeda u Janji nameće nam se kao imperativ. Mi nastojimo da svakog rivala poštujemo, ali ne potcjenjujemo ni sebe. Ja želim i od igrača tražim samo kontinuitet jer samo pobjede u seriji donose titulu i povratak u Premijer ligu BiH. Ekipa Podrinja je veoma nezgodna i iskusna i na svom terenu ima veliku podršku svoje publike. Međutim, od svojih igrača očekujem da odgovore zadatku i ovjere tri boda iz prethodnog kola. Što se tiče igračkog kadra, sigurno neće nastupiti Darko Maletić, Boris Raspudić i Boris Gavrić, koji su već duže vrijeme povrijeđeni, a neizjestan je nastup Ivana Delića koji je osjetio bol u koljenu nakon današnjeg treninga. U srijedu smo odigrali i prijateljsku utakmicu u Čurugu sa domaćim Hajdukom, koja mi je dobro došla da provjerim mogućnosti mlađih igrača u jednoj takvoj utakmici i moram reći da sam, i pored pobjede, očekivao više. Nadam se da će sutra naši vjerni navijači, koje očekujem u velikom broju, imati razloga za zadovoljstvo i radost. Naša je obaveza, između ostalog, da im priuštimo lijepe trenutke, nakon svih razočaranja koja su doživljavali u bliskoj prošlosti – rekao je šef stručnog štaba Vlado Jagodić.

Strijelac drugog kola za Borac u pobjedi nad Slogom Slađan Antić svjestan je, svakako, težine sutrašnje utakmice, ali vjeruje da prva gostujuća pobjeda neće izostati.

– Očekuje nas težak meč protiv ekipe koja je izuzetno neugodna na svom terenu i koja će sigurno pružiti svoj maksimum kako bi stigla do povoljnog rezultata. Na nama je da se maksimalno potrudimo da im to ne dozvolimo, sigurno je da posjedujemo određeno samopouzdanje nakon pobjede nad Slogom i nadam se da ćemo se u Banjaluku vratiti sa cijelim plijenom – naveo je Antić u najavi utakmice.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net