ОД 5. ЈУЛА ПРОДАЈА СЕЗОНСКИХ УЛАЗНИЦА: СВИМ КУПЦИМА ДРЕС НА ПОКЛОН!

Од 5. јула у просторијама маркетинг службе Фудбалског клуба Борац, на Градском стадиону, почиње продаја сезонских карата за такмичарску сезону 2017-18! Цијена сезонске карте износи 100 конвертибилних марака, важи за све трибине спортског здања у Платоновој 6 осим VIP дијела „запада“, а сваки купац сезонске карте Великана из Платонове, која важи за све премијерлигашке, куп и пријатељске утакмице, као поклон добија најдражи, црвено-плави дрес! Број сезонских улазница је ОГРАНИЧЕН.

Рецимо и да је цијена VIP сезонске улазнице 400 конвертибилних марака и да сваки купац исте има могућност неограниченог конзумирања хране и пића прије и током утакмице. Број оваквих улазница је такође ОГРАНИЧЕН.

Фудбалски клуб Борац Вас такође обавјештава да ће од наредне сезоне бити доступна и KIDS сезонска карта за дјецу до 6 година по симболичној цијени од само 10 КМ! Сваки родитељ који жели да свом дјетету купи ову врсту улазнице треба да на клупски мејл fkborac@teol.net достави копију било којег идентификационог документа дјетета, или да исти донесу лично на дан куповине.

На крају, обавјештавамо Вас и да су цијене појединачних улазница за утакмице Борца на Градском стадиону сљедеће: KIDS 1 KM, сјевер 3 КМ, исток 5 КМ, запад 8 КМ и запад VIP 20 KM!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.