|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 29.06.2017. u 14:32

OD 5. JULA PRODAJA SEZONSKIH ULAZNICA: SVIM KUPCIMA DRES NA POKLON!

Od 5. jula u prostorijama marketing službe Fudbalskog kluba Borac, na Gradskom stadionu, počinje prodaja sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2017-18! Cijena sezonske karte iznosi 100 konvertibilnih maraka, važi za sve tribine sportskog zdanja u Platonovoj 6 osim VIP dijela “zapada”, a svaki kupac sezonske karte Velikana iz Platonove, koja važi za sve premijerligaške, kup i prijateljske utakmice, kao poklon dobija najdraži, crveno-plavi dres! Broj sezonskih ulaznica je OGRANIČEN.

Recimo i da je cijena VIP sezonske ulaznice 400 konvertibilnih maraka i da svaki kupac iste ima mogućnost neograničenog konzumiranja hrane i pića prije i tokom utakmice. Broj ovakvih ulaznica je takođe OGRANIČEN.

Fudbalski klub Borac Vas takođe obavještava da će od naredne sezone biti dostupna i KIDS sezonska karta za djecu do 6 godina po simboličnoj cijeni od samo 10 KM! Svaki roditelj koji želi da svom djetetu kupi ovu vrstu ulaznice treba da na klupski mejl fkborac@teol.net dostavi kopiju bilo kojeg identifikacionog dokumenta djeteta, ili da isti donesu lično na dan kupovine.

Na kraju, obavještavamo Vas i da su cijene pojedinačnih ulaznica za utakmice Borca na Gradskom stadionu sljedeće: KIDS 1 KM, sjever 3 KM, istok 5 KM, zapad 8 KM i zapad VIP 20 KM!

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net