|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 13.06.2016. u 11:08

ODLIČAN ODZIV NA DONATORSKO VEČE

Fudbalski klub Borac oglasio se danas saopštenjem za javnost u vezi sa održavanjem donatorske večeri koja je zakazana za 17. jun na Gradskom stadionu od 18 časova. Saopštenje za javnost Vam donosimo u cjelosti.

Fudbalski klub Borac još jednom obaviještava cjelokupunu sportsku javnost Banjaluke i Republike Srpske da će se donatorsko veče kluba održati u petak, 17. juna, na Gradskom stadionu sa početkom u 18 časova. Želimo ovim putem sa ponosom da istaknemo da pripreme za spomenuti događaj teku u najboljem mogućem redu i da će održavanje istog biti pun pogodak.

Naime, želimo da naglasimo da je planirani kapacitet prostora na Gradskom stadionu već popunjen privrednicima koji su afirmativno odgovorili na poziv Fudbalskog kluba Borac da prisustvuju donatorskoj večeri, te da će se kapacitet proširiti kako bi svi zainteresovani mogli da prisustvuju spomenutoj manifestaciji i na taj način uveličaju ovaj događaj.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svima koji su do sada potvrdili dolazak i da izrazimo svoje zadovoljstvo što su prepoznali trenutak kada je našem Borcu pomoć najpotrebnija. Kao što je navedeno i na početku kampanje u vezi sa održavanjem donatorske večeri, cilj Fudbalskog kluba Borac, pored kvalitetne marketinške promocije, jeste i da ostvari zavidnu saradnju sa privrednim subjektima kako u Banjaluci, tako i u Republici Srpskoj i na taj način bude prepoznatljiv klub u regionu. Takav vid saradnje je u povoju, ali već sada možemo da kažemo da se naziru obrisi jednog kvalitetnog spoja, koji će Fudbalskom klubu Borac donijeti višestruku korist u godinama koje su pred nama.

S poštovanjem,

Fudbalski klub Borac Banjaluka

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net