ОДЛИЧНЕ ПАРТИЈЕ МЛАДИХ ФУДБАЛЕРА У СТАРОЈ ПАЗОВИ

Млади фудбалери Борца постигли су сјајне резултате на међународном турниру „Maxsport youth cup“, који је по четврти пут одржан у Националној кући фудбала ФСС у Старој Пазови. На турниру су учествовале екипе из 13 земаља а укупно је одиграно 585 утакмица.

Играчи рођени 2002. године су у категорији испод 14 година освојили прво мјесто. За најбољег играча турнира проглашен је Слободан Вук Вујмиловић, док је Ђорђе Вуковић изабран за најбољег голмана. У идеални тим турнира још су изабрани Милош Маљак и Стефан Стојичић, док је за најбољег одбрамбеног фудбалера на цијелом турниру проглашен Лука Бобић.

Фудбалери рођени 2004. године су у категорији испод 12 година у конкуренцији од 30 екипа поражени у финалу. Ђорђе Војводић је најбољи чувар мреже, а поред њега, у идеалном тиму турнира нашао се и Небојша Босанчић.

Играчи који су рођени 2005. године су поражени у осмини финала након извођења једанаестераца, али јој је за приказану игру припала награда Екипа са најбољим вјештинама.

Тренер фудбалера рођених 2004. и 2005. године Предраг Мајкић проглашен је за најбољег тренера тимова испод 12 година, а играче рођене 2002. године су са тренерске клупе предводили Милан Станивуковић и Драган Бенић.

– Учешће на овом турниру је за нас био пун погодак јер су све селекције одиграле доста утакмица са јаким екипама. Терени за игру су врхунски па су дјечаци могли да покажу сав свој таленат, односно фудбалско знање у пуном смислу те ријечи. Драго нам је због освојених награда и признања и они су нам додатни мотив да радимо још више и јаче – рекао је Бенић.

[foogallery id=“7915″]

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.