|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 31.08.2016. u 17:48

ODLIČNE PARTIJE MLADIH FUDBALERA U STAROJ PAZOVI

Mladi fudbaleri Borca postigli su sjajne rezultate na međunarodnom turniru „Maxsport youth cup“, koji je po četvrti put održan u Nacionalnoj kući fudbala FSS u Staroj Pazovi. Na turniru su učestvovale ekipe iz 13 zemalja a ukupno je odigrano 585 utakmica.

Igrači rođeni 2002. godine su u kategoriji ispod 14 godina osvojili prvo mjesto. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Slobodan Vuk Vujmilović, dok je Đorđe Vuković izabran za najboljeg golmana. U idealni tim turnira još su izabrani Miloš Maljak i Stefan Stojičić, dok je za najboljeg odbrambenog fudbalera na cijelom turniru proglašen Luka Bobić.

Fudbaleri rođeni 2004. godine su u kategoriji ispod 12 godina u konkurenciji od 30 ekipa poraženi u finalu. Đorđe Vojvodić je najbolji čuvar mreže, a pored njega, u idealnom timu turnira našao se i Nebojša Bosančić.

Igrači koji su rođeni 2005. godine su poraženi u osmini finala nakon izvođenja jedanaesteraca, ali joj je za prikazanu igru pripala nagrada Ekipa sa najboljim vještinama.

Trener fudbalera rođenih 2004. i 2005. godine Predrag Majkić proglašen je za najboljeg trenera timova ispod 12 godina, a igrače rođene 2002. godine su sa trenerske klupe predvodili Milan Stanivuković i Dragan Benić.

– Učešće na ovom turniru je za nas bio pun pogodak jer su sve selekcije odigrale dosta utakmica sa jakim ekipama. Tereni za igru su vrhunski pa su dječaci mogli da pokažu sav svoj talenat, odnosno fudbalsko znanje u punom smislu te riječi. Drago nam je zbog osvojenih nagrada i priznanja i oni su nam dodatni motiv da radimo još više i jače – rekao je Benić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net