|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 12.09.2014. u 14:16

ODMORNI I SPREMNI NA SLAVIJU

Nakon pauze zbog nastupa reprezentacija u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo predstojećeg vikenda se nastavlja fudbalski šampionat BiH. Na rasporedu su utakmice 7. kola, a banjalučki Borac gostuje u Foči, gdje će odmjeriti snage sa Slavijom. Ekipa iz Istočnog Sarajeva je odlično startovala i sa 12 osvojenih bodova se nalazi u vrhu tabele.

Po riječima trenera Vinka Marinović pauza je dobro došla ekipi da što spremnije dočeka naredne mečeve, a susret protiv Slavije je prvi u nizu.

Pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način, podigli smo nivo forme, kako kroz treninge tako i kroz utakmice protiv Zagreba i Brda. Ulazimo u jedan ritam subota – srijeda, a što se tiče Slavije mogu reći da se radi o vrlo kvalitetnom protivniku, gdje se posebno ističu Kokot i Salković. Neće nam biti lako, ali svjesni smo činjenice da su nam neophodni bodovi sa gostovanja kako bismo se vratili u pobjednički ritam. Mislim da je njima ova pauza manje odgovarala jer su bili u zaletu, što bismo morali da iskoristimo – istakao je Marinović.

Najbolji strijelac Borca Joco Stokić ima određenih problema sa povredom ruke, ali će vjerovatno biti u postavi za nedjeljni susret.

Slavija je vrlo dobra ekipa, nemaju poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva, ali moram naglasiti da smo prvenstvenu pauzu maksimalno iskoristili i da očekujemo pozitivan rezultat u nedjelju – rekao je Stokić.

Zbog žutih kartona Mladen Žižović nema pravo nastupa, a utakmica Slavija – Borac se igra u nedjelju u 16 časova na stadionu u Foči bez prisustva publike.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net