ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА УО

Данас је на Градском стадиону одржана ванредна сједница Управног одбора Фудбалског клуба Борац, на којој је једина тачка дневног реда било функционисање клуба у сезони 2013-14. На сједници је било присутно 7 од 12 чланова УО, док су као гости били присутни представник ветерана Милорад Славнић и предсједник Скупштине Борца Драган Веселиновић.

На данашњем засједању констатовано је да клуб према фудбалерима, стручном штабу и радној заједници, закључно са јуном 2013. године, дугује 550 000 КМ, од чега 370 000 за плате фудбалера и тренера.  Такође, закључено је како ће плате у сљедећој сезони сигурно бити мање за 40 или 50 посто.

Такође, један од закључака сједнице УО јесте да је Драган Јовић у овом тренутку најближи преузимању функције новог шефа стручног штаба. Претходних дана спомињало се и име стратега Крке Боривоја Лучића, али је тај ангажман пропао јер Борац не може да испрати његове захтјеве. Као рјешење спомиње се и долазак тренера из београдске Црвене звезде, са чијим челницима ће водећи људи Борца обавити разговор у понедјељак.

Када је у питању играчки кадар, треба истаћи да је Младен Зељковић напустио Борац након што му је истекао уговор и прикључио се припремама Жељезничара, клуб ће врло вјероватно напустити и Адмир Рашчић и Ведран Кантар, док интересовање клубова постоји за Асмира Авдукића, Јоцу Стокића и Срђана Граховца.

Такође, договорено је да екипа крајем јуна отпутује на припреме на Балкану.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.