|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 13.06.2013. u 23:10

ODRŽANA SJEDNICA UO

Danas je na Gradskom stadionu održana vanredna sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Borac, na kojoj je jedina tačka dnevnog reda bilo funkcionisanje kluba u sezoni 2013-14. Na sjednici je bilo prisutno 7 od 12 članova UO, dok su kao gosti bili prisutni predstavnik veterana Milorad Slavnić i predsjednik Skupštine Borca Dragan Veselinović.

Na današnjem zasjedanju konstatovano je da klub prema fudbalerima, stručnom štabu i radnoj zajednici, zaključno sa junom 2013. godine, duguje 550 000 KM, od čega 370 000 za plate fudbalera i trenera.  Takođe, zaključeno je kako će plate u sljedećoj sezoni sigurno biti manje za 40 ili 50 posto.

Takođe, jedan od zaključaka sjednice UO jeste da je Dragan Jović u ovom trenutku najbliži preuzimanju funkcije novog šefa stručnog štaba. Prethodnih dana spominjalo se i ime stratega Krke Borivoja Lučića, ali je taj angažman propao jer Borac ne može da isprati njegove zahtjeve. Kao rješenje spominje se i dolazak trenera iz beogradske Crvene zvezde, sa čijim čelnicima će vodeći ljudi Borca obaviti razgovor u ponedjeljak.

Kada je u pitanju igrački kadar, treba istaći da je Mladen Zeljković napustio Borac nakon što mu je istekao ugovor i priključio se pripremama Željezničara, klub će vrlo vjerovatno napustiti i Admir Raščić i Vedran Kantar, dok interesovanje klubova postoji za Asmira Avdukića, Jocu Stokića i Srđana Grahovca.

Takođe, dogovoreno je da ekipa krajem juna otputuje na pripreme na Balkanu.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net