ODRAĐEN PRVI TRENING, MURA UMJESTO NEFČIJA

Fudbaleri Borca odradili su prvi trening, koji uopšte nije bio lakog intenziteta. Nakon istrčavanja dionica crveno – plavi su odigrali na dva gola na skraćenom terenu. Marko Maksimović insistirao je na brzom odigravanju i tačnim pasovima.

Takođe, došlo je do promjene termina i rivala u prvoj prijateljskoj utakmici na Bledu. Umjesto Nefčija rival Borcu biće ekipa slovenačkog šampiona Mure. Taj meč se igra 23. juna.

-Vidi se da igrači nisu imali dugu pauzu, da su došli spremni za rad. Prezadovoljan sam uslovima, odličan hotel, dva sjajna terena. Glavni teren je vrhunski. Momci su veoma dobro ušli u rad, u prvi trening. Nema veze što su neki mladi, takozvani bonusi. Oni su tu da pojačaju konkurenciju i moramo ih imati. Međutim, definitivno ćemo do kraja ovog prelaznog roka morati naći jednog veznog igrača, volio bih i jednog napadača i ako se ukaže prilika za još jedno krilo koje pravi razliku, jer postoji mogućnost da nas i neko napusti, rekao je poslije prvog treninga trener Borca Marko Maksimović.

Sutra će momci dva puta na teren, kao i prekosutra.

Jutarnji trening sutra je na programu od 10.00 časova.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.