ОДРЕЂЕНИ ПУТНИЦИ ЗА БАЛКАНУ

Драган Јовић, шеф стручног штаба Борца, саопштио је данас који играчи путују на припреме на Балкану. На Јовићевом списку нашла су се 24 фудбалера, уз неколико промјена у односу на прозивку.

Наиме, са голманским тандемом Далибор Козић – Синиша Марчетић неће бити настављена сарадња, а њихова мјеста заузели су Младен Илић из Борчевог кадетског тима и Никола Стијаковић који стиже из редова суботичког Спартака, а Младен Лучић се вратио у Бијељину.

Сарадња неће бити продужена ни са Ступаром, Цвијановићем, Јотановићем и Видовићем, док на Балкану неће кренути ни Малетић и Тривуновић, са којима управа Борца још увијек није постигла договор о сарадњи и у сљедећој сезони. Такође, упитан је и Дамир Мемишевић.

На списку путника нашао се и играч Крупе Немања Дамјановић, као и бивши играч градачачке Звијезде Огњен Ђелмић, а о његовој судбини у Борцу биће одлучено на лицу мјеста.

Играчи који путују су: Асмир Авдукић, Младен Илић, Никола Стијаковић, Александар Радуловић, Младен Жижовић, Борис Распудић, Срђан Граховац, Јоцо Стокић, Драшко Жарић, Небојша Рунић, Федор Предраговић, Синиша Дујаковић, Александар Субић, Момир Зечевић, Милан Шакић, Стефан Дујаковић, Владимир Кременовић, Милош Перовић, Игор Кузмановић, Срђан Стојнић, Владан Грујић, Александар Кондић, Немања Дамјановић и Огњен Ђелмић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.