|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 03.07.2013. u 15:34

ODREĐENI PUTNICI ZA BALKANU

Dragan Jović, šef stručnog štaba Borca, saopštio je danas koji igrači putuju na pripreme na Balkanu. Na Jovićevom spisku našla su se 24 fudbalera, uz nekoliko promjena u odnosu na prozivku.

Naime, sa golmanskim tandemom Dalibor Kozić – Siniša Marčetić neće biti nastavljena saradnja, a njihova mjesta zauzeli su Mladen Ilić iz Borčevog kadetskog tima i Nikola Stijaković koji stiže iz redova subotičkog Spartaka, a Mladen Lučić se vratio u Bijeljinu.

Saradnja neće biti produžena ni sa Stuparom, Cvijanovićem, Jotanovićem i Vidovićem, dok na Balkanu neće krenuti ni Maletić i Trivunović, sa kojima uprava Borca još uvijek nije postigla dogovor o saradnji i u sljedećoj sezoni. Takođe, upitan je i Damir Memišević.

Na spisku putnika našao se i igrač Krupe Nemanja Damjanović, kao i bivši igrač gradačačke Zvijezde Ognjen Đelmić, a o njegovoj sudbini u Borcu biće odlučeno na licu mjesta.

Igrači koji putuju su: Asmir Avdukić, Mladen Ilić, Nikola Stijaković, Aleksandar Radulović, Mladen Žižović, Boris Raspudić, Srđan Grahovac, Joco Stokić, Draško Žarić, Nebojša Runić, Fedor Predragović, Siniša Dujaković, Aleksandar Subić, Momir Zečević, Milan Šakić, Stefan Dujaković, Vladimir Kremenović, Miloš Perović, Igor Kuzmanović, Srđan Stojnić, Vladan Grujić, Aleksandar Kondić, Nemanja Damjanović i Ognjen Đelmić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net