|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 17.06.2016. u 23:13

ODRŽANO DONATORSKO VEČE, PREDSTAVLJEN PLAN RAZVOJA BORCA

Donatorsko veče Fudbalskog kluba Borac pod sloganom SVE JAČI I JAČI BORAC održano je večeras na Gradskom stadionu pred 200 zvanica. Donatorskoj večeri prisustvovalo je aktuelno rukovodstvo Velikana iz Platonove na čelu sa predsjednikom Dejanom Kusturićem, bivši predsjednici, direktori i fudbaleri Borca, navijači, te mnogobojni ugledni privrednici sa teritorije grada na Vrbasu.

Prisutne su, nakon performansa hora Banjalučanke i prikazanog dokumentarnog filma pod nazivom ISTORIJSKE GODINE FK BORAC, pozdravili banjalučki novinar i publicista Tomo Marić i prvi čovjek crveno-plavih Dejan Kusturić, nakon čega je sve prisutne na Gradskom stadionu sa petogodišnjim planom funkcionisanja i razvoja kluba upoznao član Upravnog odbora Darko Milunović.

Milunović je naveo da će već od 1. jula krenuti prodaja članskih sezonskih karata po cijeni od 30 KM, koje će važiti ne samo kao ulaznice za Borčeve mečeve, već i kao kartice lojalnosti. Takođe, u julu će početi radovi i na sređivanju loža na zapadnoj tribini Gradskog stadiona, a u narednim danima se očekuje i početak radova na izgradnji pomoćnih terena iza sjeverne tribine Gradskog stadiona.

Što se tiče rezultatskih ciljeva u narednih pet godina, Milunović ističe da je prioritet da se Borac u narednoj sezoni okiti šampionskom titulom u Prvoj ligi RS i ekspresno se vrati u Premijer ligu. Planirano je, zatim, da Borac prvo postane stabilan premijerligaš, zatim u trećoj sezoni osvoji jedno od prva tri mjesta ili Kup BiH i izbori nastup u Evropi, potom da se steknu uslovi da se bori i za šampionsku titulu i odigra najmanje dva kola u Evropi, dok bi pete sezone predviđenog plana Borac definitivno jurišao na titulu i značajan iskorak na evropskoj fudbalskoj sceni.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net