OGNJEN VRANJEŠ POSJETIO FK BORAC

 Danas je FK Borac ugostio Ognjena Vranješa, našeg reprezentativca, bivšeg igrača, prijatelja kluba i promotera Crveno-plave večeri Borca održane 7. decembra prošle godine.

Prvotimca belgijskog Anderlehta u Platonovoj dočekla je uprava kluba gdje su mu uručeni pokloni za podršku koju je Vranješ nesebično pružio klubu u kome je ponikao.

Predsjednik FK Borac, Vico Zeljković izrazio je zahvalnost Vranješu za doprinos i podršku koju je u predhodnom periodu pružao najvećem klubu u Srpskoj. ” Vranješ je sa zadovoljstvom prihvatio naš poziv da bude promotivno lice Crveno-plave večeri i mi smo mu na tome i više nego zahvalni. Naša saradnja će se ostvariti i u budućnosti. Ukoliko bude želio da svoju uspješnu karijeru jednog dana završi u Borcu, mi ćemo ga dočekati sa zadovoljstvom.” – izjavio je predsjednik FK Borac.

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam mogao stati uz klub gdje sam počeo svoju fudbalsku karijeru. Drago mi je što je napredak očit uz upravu koja danas vodi klub. Moje nade su usmjerene ka tome da će se Borac uskoro vrati na stare staze slave.” – izjavio je Vranješ na druženju u FK Borac.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.