OKUPILI SE BORČEVI ŠAMPIONI

Prva generacija Borčevih šampiona iz 2011. godine okupila se danas na Gradskom stadionu. FK Borac je ekipu koja je bila najbolja u BiH u sezoni 2010/2011 darovao prigodnim poklonima i organizovao druženje za svoje šampione.

Deset godina je prošlo kao tren. Bila je ovo prilika da se evociraju uspomene na sjajan uspjeh, te na okupu nađu skoro svi igrači koji su tada bili neprikosnoveni na bh. terenima.

Nasljednici su ove sezone bili podjednako uspješni i koje li simbolike, deset godina kasnije ponovili uspjeh Žarića, Raspudića, Stupara i društva.

-Borac je veliki klub i to je pokazao i ovim gestom. Moramo da vodimo računa o momcima koji su pisali istoriju, a to su oni koji su osvojili prvu šampionsku titulu. Puno im hvala na tome. Nadam se da će i buduće generacije voditi računa o onima koji budu osvajali trofeje, te da značajne manifestacije obilježavamo i dalje, rekao je predsjednik Borca Stojan Malbašić.

Kapiten zlatne generacije Borca Draško Žarić nije krio emocije nakon okupljanja sa nekadašnjim saigračima.

-Prije svega, želim da čestitam zasluženo osvojenu novu titulu Borcu. Ovo je podsjećanje na stara vremena, sastanak sa ljudima koje nismo vidjeli nekoliko godina budi neke lijepe emocije. Ovo je fina manifestacija, jubilarna nakon deset godina od prve titule. Nadamo se da na narednu nećemo čekati toliko i da će ovaj klub iz godine u godinu biti sve uspješniji i redovno donositi trofeje, istakao je Žarić.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.