Omladinska škola: Dobar nastup „Borčevaca“ u Sloveniji

„Borčevi“ mladi fudbaleri, generacija rođena 2009.godine i mlađi, minulog vikenda je zaigrala na turniru „Mišo Brečko Cup“ u Sloveniji. 

Grupnu fazu takmičenja, naša ekipa koju sa klupe predvodi Asmir Avdukić, okončala je na drugoj poziciji, tik iza vršnjaka iz Red Bul Salcburga. 

U četvrtfinalu, „crveno plave“ je sačekao milanski Inter, a nakon velike borbe i odlične fudbalske predstave, Inter je upisao pobjedu rezultatom 2:0. 

U borbi za plasman od 5. do 8.mjesta, prvo smo savladali Osijek na „penal lutriji“, da bi konačno 6.mjesto zauzeli porazom od NK Bravo. 

Šampionski trofej osvojila je ekipa Intera koja je u finalu savladala Red Bul Salcburg rezultatom 4:2. 

Asmir Avdukić, trener „Borčeve“ selekcije kaže da je zadovoljan nastupom u Sloveniji.

„Možemo da budemo zadovoljni nastupom naše ekipe koja je svojom igrom i ponašanjem, na i van terena, na najbolji mogući način predstavila FK Borac i Banjaluku. Odmjerili smo snage sa veoma kvalitetnim ekipama, a u duelu sa milanskim Interom pokazali smo da možemo da nosimo i sa omladinskim selekcijama evropskih velikana. Talenta u našim redovima ima, ali nam predstoji naporan rad kako bi bili još bolji.“, rekao je Asmir Avdukić, trener u omladinskoj školi FK Borac.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.