ОПРАВДАТИ УЛОГУ ФАВОРИТА

Након побједе против Младости и ремија на Кошеву фудбалери Борца желе уписати нови тријумф против екипе Tравника. У првом дијелу сезоне Бањалучани су славили у самом финишу утакмице, а у посљедњем првенственом сусрету прошле сезоне Tравничани су тријумфовали на Градском стадиону и тако осигурали опстанак у друштву најбољих.

О недјељној утакмици, која почиње у 18 часова, говорио је помоћни тренер Зоран Драгишић, који је рекао да је Борац, и поред одсуства најбољег стријелца Јоце Стокића и стандардног првотимца Срђана Бечелића, изразити фаворит.

Биће тешка утакмица јер смо се и физички и емотивно испразнили у ових седам дана и три утакмице против Сарајева. Биле су то јако тешке утакмице, као и терен, а и два пута на Кошеву смо играли. Биће тешко, иако сматрам да смо велики фаворит у односу на екипу Tравника. Иде нам у прилог што је утакмица пребачена на недјељу и имаћемо додатна 24 сата за регенерацију екипе. Без обзира што нам недостају поменута два играча, ми јесмо фаворити и покушаћемо да се са три нова бода приближимо врху и да угрозимо позицију два или три – рекао је Драгишић.

Фудбалери бањалучког Борца враћају се тренизима, након што су обавили разговоре са члановима Управе клуба око неизмирених финансијских обавеза.

Након састанка директор Бањалучана Роберт Зрилић обратио се представницима медија, истакавши да се фудбалери враћају свакодневним активностима јер је са најискуснијим првотимцима договорен начин исплате потраживања.

Разговарали смо са капитеном Грујићем и још тројицом фудбалера и договорили динамику исплате дуга. Фудбалерима дугујемо двије премије и то за лигашке мечеве против Младости и Сарајева, премија за пласман у полуфинале Купа је исплаћена, а дугују се и три плате и то децембарска, јануарска и фебруарска, док је новембарска исплаћена крајем фебруара. Договорено је да се дио дуга санира од прве рате дуга који Севиља има према Борцу на основу нашег бившег члана Мирослава Стевановића. Шпански клуб треба да уплати око 39 000 евра, од чега ће Борцу припасти око 30 000, док остатак припада адвокатима који су водили цијели процес – рекао је Зрилић.

(fkborac.net)

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.