|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 20.03.2015. u 15:47

OPRAVDATI ULOGU FAVORITA

Nakon pobjede protiv Mladosti i remija na Koševu fudbaleri Borca žele upisati novi trijumf protiv ekipe Travnika. U prvom dijelu sezone Banjalučani su slavili u samom finišu utakmice, a u posljednjem prvenstvenom susretu prošle sezone Travničani su trijumfovali na Gradskom stadionu i tako osigurali opstanak u društvu najboljih.

O nedjeljnoj utakmici, koja počinje u 18 časova, govorio je pomoćni trener Zoran Dragišić, koji je rekao da je Borac, i pored odsustva najboljeg strijelca Joce Stokića i standardnog prvotimca Srđana Bečelića, izraziti favorit.

Biće teška utakmica jer smo se i fizički i emotivno ispraznili u ovih sedam dana i tri utakmice protiv Sarajeva. Bile su to jako teške utakmice, kao i teren, a i dva puta na Koševu smo igrali. Biće teško, iako smatram da smo veliki favorit u odnosu na ekipu Travnika. Ide nam u prilog što je utakmica prebačena na nedjelju i imaćemo dodatna 24 sata za regeneraciju ekipe. Bez obzira što nam nedostaju pomenuta dva igrača, mi jesmo favoriti i pokušaćemo da se sa tri nova boda približimo vrhu i da ugrozimo poziciju dva ili tri – rekao je Dragišić.

Fudbaleri banjalučkog Borca vraćaju se trenizima, nakon što su obavili razgovore sa članovima Uprave kluba oko neizmirenih finansijskih obaveza.

Nakon sastanka direktor Banjalučana Robert Zrilić obratio se predstavnicima medija, istakavši da se fudbaleri vraćaju svakodnevnim aktivnostima jer je sa najiskusnijim prvotimcima dogovoren način isplate potraživanja.

Razgovarali smo sa kapitenom Grujićem i još trojicom fudbalera i dogovorili dinamiku isplate duga. Fudbalerima dugujemo dvije premije i to za ligaške mečeve protiv Mladosti i Sarajeva, premija za plasman u polufinale Kupa je isplaćena, a duguju se i tri plate i to decembarska, januarska i februarska, dok je novembarska isplaćena krajem februara. Dogovoreno je da se dio duga sanira od prve rate duga koji Sevilja ima prema Borcu na osnovu našeg bivšeg člana Miroslava Stevanovića. Španski klub treba da uplati oko 39 000 evra, od čega će Borcu pripasti oko 30 000, dok ostatak pripada advokatima koji su vodili cijeli proces – rekao je Zrilić.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net