|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 21.10.2016. u 11:16

OPTIMIZAM U CRVENO-PLAVOM TABORU PRED SLAVIJU

Fudbaleri Borca jutros su u 9 časova, sa Gradskog stadiona u Banjaluci, krenuli put Istočnog Sarajeva, gdje ih sutra od 15 časova očekuje utakmica 12. kola Prve lige Republike Srpske protiv Slavije. U prošlom prvenstvenom kolu crveno-plavi su, na debiju Vuleta Trivunovića na trenerskoj klupi, sigurnom igrom “razoružali” Zvijezdu 09 (0:3), a u crveno-plavom taboru vlada optimizam da će se i sa ovog gostovanja vratiti sa cijelim plijenom i napraviti veliki korak ka osvajanju jesenje titule.

– Idemo na utakmicu sa Slavijom sa željom da se nadigravamo, uz sav respekt prema Slaviji. Dueli Borca i Slavije su uvijek derbiji, bez obzira gdje se igra utakmica. Prethodna utakmica koju smo odigrali sa Zvijezdom 09 u Bijeljini bila je veoma kvalitetno odigrana, momci su pozitivno odgovorili na sve promjene. Nemamo nekih velikih kadrovskih problema, putujemo sa ciljem da izvučemo što povoljniji ishod, a ja se nadam da će to biti tri boda – rekao je šef stručnog štaba Velikana iz Platonove Vule Trivunović neposredno pred polazak.

Siniša Radoja je u prethodna dva prvenstvena kola postigao dva gola: protiv Drine je bio, ispostavilo se kasnije, strijelac jedinog pogotka, a u prethodnoj ligaškoj rundi je “načeo” tim Zvijezde 09 i trasirao put ka sedmom prvoligaškom trijumfu.

– Nakon niza dobrih rezultata, putujemo Slaviji u veoma dobrom raspoloženju. Domaćini hvataju posljednji priključak za ekipama koje se nalaze u vrhu tabele, dok mi želimo da se novom pobjedom udaljimo od ostalih ekipa i dodatno približimo prvom ovosezonskom cilju, a to je osvajanje titule jesenjeg šampiona. Kompletni smo, idemo da se nadigravamo i smatram da uz jedan pravi pristup, koji neće izostati, možemo do pobjede – naveo je Radoja.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net