ОРГАНИЗОВАН НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ У ТРОФЕЈНОЈ САЛИ

У Трофејној сали на Градском стадиону данас је уприличен новогодишњи коктел у организацији Фудбалског клуба Борац. Поред челника Великана из Платонове, предвођених предсједником Управног одбора Бранком Ковачевићем, на пригодној свечаности којом је испраћена 2016. година присуствовали су и представници Фудбалског савеза Републике Српске, садашњи и бивши фудбалери Борца, представници компанија-спонзора клуба, запосленици у Радној заједници, клупски тренери и представници медијских кућа.

Присутне госте, њих око 50, поздравили су већ споменути новоизабрани први човјек клуба Бранко Ковачевић и члан Управног одбора задужен за финансије и маркетинг Ведран Пушић.

2016. годину, као што је познато, Фудбалски клуб Борац испраћа као јесењи шампион Прве лиге Републике Српске са 37 бодова, односно шест више од приједорског Рудара. У наредној календарској години, жеља је само једна – освајање титуле у шампионату Републике Српске и повратак у елитни ранг бх. фудбала. На том путу, у 2017. годину Борац ће ући појачан тројицом фудбалера који су раније носили црвено-плави дрес осим у случају иностраних понуда, а у питању су Бојан Пузигаћа, Александар Радуловић и Петар Кунић. Више информација о овом питању биће познато у наредних десетак дана.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.