|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 30.12.2016. u 15:35

ORGANIZOVAN NOVOGODIŠNJI KOKTEL U TROFEJNOJ SALI

U Trofejnoj sali na Gradskom stadionu danas je upriličen novogodišnji koktel u organizaciji Fudbalskog kluba Borac. Pored čelnika Velikana iz Platonove, predvođenih predsjednikom Upravnog odbora Brankom Kovačevićem, na prigodnoj svečanosti kojom je ispraćena 2016. godina prisustvovali su i predstavnici Fudbalskog saveza Republike Srpske, sadašnji i bivši fudbaleri Borca, predstavnici kompanija-sponzora kluba, zaposlenici u Radnoj zajednici, klupski treneri i predstavnici medijskih kuća.

Prisutne goste, njih oko 50, pozdravili su već spomenuti novoizabrani prvi čovjek kluba Branko Kovačević i član Upravnog odbora zadužen za finansije i marketing Vedran Pušić.

2016. godinu, kao što je poznato, Fudbalski klub Borac ispraća kao jesenji šampion Prve lige Republike Srpske sa 37 bodova, odnosno šest više od prijedorskog Rudara. U narednoj kalendarskoj godini, želja je samo jedna – osvajanje titule u šampionatu Republike Srpske i povratak u elitni rang bh. fudbala. Na tom putu, u 2017. godinu Borac će ući pojačan trojicom fudbalera koji su ranije nosili crveno-plavi dres osim u slučaju inostranih ponuda, a u pitanju su Bojan Puzigaća, Aleksandar Radulović i Petar Kunić. Više informacija o ovom pitanju biće poznato u narednih desetak dana.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net