Основци са одушевљењем дочекали Борчевце.

Истог тренутка када су опазили наше првотимце, са трибина школског игралишта проломило се „Борац, Борац!“. Ђаци из Основне школе „Јован Цвијић“ приредили су нашој делегацији дочек за памћење, а први „на мети“ нашли су се Давид Чавић, Марко Милошевић и Јаков Благић.

Похитали су им школарци у сусрет како би што прије уграбили аутограм и „селфи“ , а Давид, Марко и Јаков радо су им изашли у сусрет.

„Ми смо овдје велики навијачи Борца. Пресрећан сам што су дошли“, каже Сергеј, а на његове ријечи надовезују се и његови другари из клупе.

„Супер је што су дошли. Када нам је учитељица рекла да ће нам доћи у посјету сви смо били одушевљени. Баш су добри момци и сви смо добили потписе“, прича Марко.

Имењак му Милошевић, наш чувар мреже, каже да су тренуци попут дочека у Основној школи „Јован Цвијић“ тренуци због којих вриједе сва одрицања и напоран рад.

„Искрено, за ово се тренира и живи. Драго ми је што баш воле ФК Борац и што смо их усрећили доласком. Надам се да ће неко од ових малишана кренути нашим стопама, да ће Борац добити неке нове играче који ће надмашити све нас и ово што планирамо да урадимо ,а то је, зна се, освајање „дупле круне“.“ рекао је Милошевић.

Наша делегација у посјету није стигла празних руку, па ће један од школских зидова убудуће красити и дрес са потписима свих играча.

„Наше насеље и школа у Борчевим бојама и можемо да се похвалимо да овдје живе неки од најватренијих Борчевих навијача. Познати смо по томе у Бањалуци. Ово је једна сјајна промоција спорта и добродошла је у свим школама. Наша је чувена по одличним спортским резултатима, а очекујемо да нам сљедећи пут у посјету дође комплетна екипа ФК Борац.“  поручила је Мила Чудић Никић, директор Основне школе „Јован Цвијић“.

Обећавамо да ће доћи. Са трофејима у рукама!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.