OSVOJITI TUZLU ZA KRAJ

Fudbaleri Borca tačku na jesenji dio sezone staviće u nedelju u Tuzli porotv Sitija u meču 19. kola m:tel Premijer lige BiH. Prvi meč ovih ekipa igran na Gradskom stadionu naš tim je dobio 2:0. Pored sportskih tema trener Borca je pričao i o prijetnjama smrću koje je dobio putem društvenih mreža?!

-U posljednjem kolu treba da potvrdimo visok plasman što je naš cilj. Uvažavamo protivnika, oni imaju tri vezana poraza, a mi tri meča bez poraza. Njima bi četvrti vezani neuspjeh značio kraj nada za plasman u Evropu, ali ne treba da gledamo njih već sebe. Ne treba puno da pričamo, već da radimo, slijedi nam takva utakmica. Ne znam zašto se sada stvara negativna atmosfera, zašto se apostrofiraju neke loše stvari koje se jesu dešavale, ali zašto tek sad? Ti što sjede za tastaturama, koji mi prijete smrću, žele da umrem, to nisu pravi navijači Borca. Vlado Jagodić ovdje je već peti put i ja sam uvijek bio uz klub, a sada mi se prijeti smrću. Ponavljam, to nisu istinski navijači. Vjerujem u institucije, sve je prijavljeno, sve je dokumentovano, i pretpostavljam da će svi uraditi svoj posao. Bio sam i igrač, sada sam trener po peti put i ponavljam ovo nisu istinski navijači. Naši navijači su oni na tribinama koji bodre klub a ne oni koji sjede iza tastatura i liječe svoje frustracije na meni i mojoj porodici, rekao je Vlado Jagodić.

Borčev šef stručnog štaba u nedelju neće moći računati na Marka Brtana zbog kartona i na Aleksandra Radulovića, koji se tek oporavio od virusa korona. Utakmica Tuzla Siti – Borac igra se u nedelju u Tuzli. Početak je u 13.00 časova.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.