OTKAZANO PROTIV OLIMPIJE, MOMCI ODIGRALI IZMEĐU SEBE

Fudbaleri Borca ostali su danas bez „generalke“, nakon što je Savo Milošević umjesto prvog tima Olimpije u Kranj doveo juniore, pa je meč otkazan.

Međutim, na stadion Triglava istrčali su Borčevi igrači podijeljeni u dvije ekipe. Igrali su „zeleni“ protiv „crvenih“. Ovi prvi su slavili rezultatom 3:2, ali treba reći da je trener Maksimović tokom ovog prinudnog međusobnog duela mijenjao igrače i prebacivao ih iz ekipe u ekipu.

Tako je novajlija Ante Živković na kraju bio strelac i za „crvene“ i „zelene“, a pogoci u mreži, bez obzira što je riječ o trening utakmici sigurno će radovati i njega i stručni štab.

Sve je počelo golom Ziljkića za vođstvo „crvenih“ 1:0, kada je prošao po lijevoj strani, a onda pogodio suprotni ugao.

Izjednačio je Živković glavom poslije asistencije mladog Bore Erića, a onda je novajlija u redovima Borca prešao u suprotnu ekipu i ponovo pogodio za 2:1.

Uspjeli su „zeleni“ i drugi put da izjednače golom Marka Jovanovića iz penala, nakon što je oboren Dejan Bosančić, a sudija Anže Jerič, koji je uprkos otkazivanju meča sa Olimpijom, ostao sa pomoćnicima da odsudi utakmicu, pokazao na bijelu tačku.

Na kraju pobjedu „zelenima“ 3:2 donio je Bojan Marković koji se dobro snašao nakon stative Erića i odbijenu loptu pospremio u mrežu.

Početni sastavi:

CRVENI: Lakić, Ćorić, Milojević, Ćosić, Subić, Vojnović, Begić, Ziljkić, Zakarić, Meleg, Moraitis.

ZELENI: Ćetković, Dujaković, Jovanović, Cerić, Kujundžić, Bosančić, Tahrić, Kulašin, Vušurović, Čavić, Živković.

-Trebali smo da imamo generalnu provjeru pred utakmicu sa Klužom, da imamo jakog protivnika kao što je Olimpija, ali evo sami ste svjedoci, utakmice neće biti. U neke detaljnije stvari ne ulazim, moramo da vidimo šta je tačno razlog, ali mi je žao što ne igramo. Nije do nas. Žao mi je zbog ekipe, momci su bili maksimalno motivisani, a da sada neke stvari improvizujemo, da igramo protiv omladinaca to ne možemo. Mi smo Borac, šampion države! Mi moramo da zaštitimo klub, sebe, ekipu i da stojimo iza nas. Prošla su vremena da pravimo neke kompromise. Desilo se šta se desilo, znam da su uvijek bili dobri odnosi dva kluba, vjerujem da je ovo neki nesporazum, ali ne bih ulazio u te neke detalje, rekao je Marko Maksimović.

Uprkos svemu iz našeg kluba su zahvalni agenciji Respekt plus na odličnim uslovima i činjenici da su sve učinili da boravak Bočeve ekspedicije bude ugodan na Bledu.

-Što se tiče ovoga što se desilo i mi smo neprijatno iznenađeni. Mislim da jedan čovjek ne predstavlja Olimpiju i ovo što je urađeno je sigurno na štetu svih ljubitelja fudbala. Mislim da su svi željno iščekivali ovu utakmicu, naši navijači pogotovo. Ovo je nama trebala biti „generalka“ pred Kluž, istakao je direktor Borca Dejan Lukendić.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.