Отворена прва званична продавница ФК Борац:  Наш клуб у срцу града

„Ех, да смо ово имали прије двадесет година…“ оте се Владимиру, са сјетом у гласу, али је смјешак на лицу нашег вјерног навијача говорио више него све оне фотографије које је „шкљоцнуо“ на Градском стадиону. Срећан и он што је идеја која је одавно провејавала коначно и заживјела-у срцу града отворена је прва званична продавница ФК Борац.

На платоу код Народног позоришта Републике Српске од данас, на једном мјесту, могу се пронаћи разноразни реквизити нашег клуба. Пристигла је на отварање и клупска делегација, пристигли су наши садашњи и бивши играчи, пријатељи и спонзори ФК Борац.

Сви редом презадовољни што је Бањалука коначно добила прву званичну продавницу ФК Борац, а част да у њу први закораче, разгледају асортиман, али и да потроше коју марку припала је Срђану Граховцу, капитену нашег клуба и Милану Тегелтији, предсједнику ФК Борац.

„Отварање клупске продавнице је велика ствар за клуб и град. Ја сам капитен ФК Борац, али сам првенствено навијач нашег Борца од малих ногу и пресрећан сам што је коначно у нашем граду почела са радом клупска продавница. Из искуства знам колико ме људи са свих страна, и из града, али и из иностранства пита гдје могу да купе ствари ФК Борац, а сада то могу да ураде у нашој продавници у центру града. Надам се да је ово тек први у низу и да муштерија неће мањкати.“ рекао је Срђан Граховац, капитен нашег клуба.

Закорачили су у продавницу и остали наши играчи, али и бројни пријатељи ФК Борац који су се обрели на свечаном отварању. Давид Чавић и Никола Ћетковић дохватили су се мајица, распитивали су се за цијене, а није им требало дуго да се одлуче коју ће да спакују у кесу.

„Драго ми је што ће бројни малишани сада моћи на једном мјесту да купе бројне артикле са мотивима нашег клуба, од дресова преко капа и мајица, па све до свески и оловака. Ово је одлична ствар и Бањалука ће сада још више да буде у нашим Борчевим, црвено плавим бојама.“ рекао је Чавић.

У клупској продавници за сваког понешто, а за власнике чланских карата спреман је и посебан попуст. Милан Тегелтија, предсједник ФК Борац каже да је жеља свих да ово буде тек прва у низу клупских продавница, те да је ово још један доказ да клуб иде крупним корацима напријед.

„ФК Борац је, коначно, добио клупску продавницу у самом центру града и ово има још једну симболику за све нас. Некако ми се чини да смо на овај начин ставили ФК Борац на мјесто које му припада у Бањалуци. Са овом клупском продавницу обогатили смо и туристичку понуду нашег града. ФК Борац је препознатљиви симбол овог града и презадовољан сам што смо коначну ово идеју спровели у дјело.“ рекао је Милан Тегелтија, предсједник ФК Борац.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.